Maandag is jazz bij Brasserie NeL

Elke maandagavond van 20.30 tot 00.30 uur en dat al 10 jaar lang vindt bij Brasserie NeL een losjes georganiseerde New York style jazz sessie plaats. Met deelnemers uit binnen en buitenland op professioneel niveau. Vele bekende en minder bekende namen deden al mee. Tot groot genoegen van een gemeleerd, overwegend jong publiek. Meer info te vinden op onze facebookpagina NeL Sessions

In Amsterdam leeft de jazz als nooit tevoren.

Met een van de beste conservatorium opleidingen voor Jazz van heel Europa in onze stad zijn er vele ongelofelijke talenten die telkens weer op maandag NeL weten te vinden om samen te jammen. En te netwerken vooral ook. Want het is geen concert maar een gezellige bedoening. Met een drankje en een bitterballetje of zelfs diner tijdens de swingende grooves en funky tunes.

Elke maandag is weer een hoogtepunt.

Niet alleen gevorderden van de academie spelen graag mee bij de NeL-Sessions (hou de speciale facebookpagina maar in de gaten), ook velen die dat stadium allang voorbij zijn en waarvan de cd’s met veel enthousiasme in de kranten zijn gerecenseerd. Zelfs leden van Snarky Puppy bijvoorbeeld en andere wereldberoemde internationale sterren speelden al eens mee. Daardoor is elke maandag anders. Altijd weer verrassend. En altijd van een zeldzaam hoog niveau.

Live Jazz Supersessies

Elke maandag van 21:00 tot 01:00