Brasserie NeL

Middenin Amsterdam Centrum, ligt Brasserie NeL. Je vindt er heel divers publiek: gezinnen, toeristen, stelletjes, studenten en zakenlui. Ons grote terras is dan ook heel uitnodigend, ons personeel vriendelijk en professioneel en het is nog best lastig kiezen van de uitgebreide menukaart. Dat begint al met de moeilijke keuze: welk gebak zal ik vandaag eens nemen bij de koffie?

Het mooiste terras van Amsterdam

Op ons heerlijke, grote en met een beetje mazzel zonnige terras is altijd wel een plekje. Al vinden veel mensen het juist ook wel lekker om te blijven staan met een glas witbier of rosé in de hand. Ons terras is ook uitermate geschikt om je buitenlandse vrienden of zakenrelaties de echte moderne Amsterdamse gezelligheid te laten zien.

MENUKAART BRASSERIE NEL

Er wordt gezond en verantwoord gekookt bij ons. Met lokale en zoveel mogelijk biologische producten. En we hebben altijd speciale seizoensgerechten.

PROEF DE AWARD WINNING NeL BURGER

Heb jij ook zo’n trek in een heerlijke huisgemaakte hamburger. Zo één om over naar huis te schrijven. Of ben je meer in voor een uitgebreide salade of een goed stuk vlees? Of misschien een dagvers visje? (met voor de kinderen een pannenkoek).

Soms zijn de simpelste dingen het lekkerst. Gezien het feit dat wij zoveel mogelijk met biologische en lokale producten werken ook wel zo gezond. Na het eten de kinderen nog even ‘onze’ speeltuin in. Jij nog een lekker wijntje nu je er toch bent. En het is weer een geslaagde avond.

REVIEWS

Bij NeL komen veel tevreden gasten genieten van het grote, zonnig terras, smullen van een lekkere lunch, of uitgebreid eten met een borreltje erbij. Daar zijn we best wel trots op. Daarom willen we hier wat fijne ervaringen van gasten delen.

lees hier onze recencies op thefork.nl
lees hier onze recencies op tripadvisor

FOLLOW US