Reserveren


Een beperkt aantal van onze tafels is online te reserveren. U kunt ook altijd nog even bellen

Recensies

Koningsnacht en Koningsnacht waren fantastisch, bedankt Amsterdam!

Koningsnacht en Koningsnacht waren fantastisch, bedankt Amsterdam!

Onze gebeden hebben ongetwijfeld geholpen voorafgaand aan de verjaardag van Prins Pils, want het bleef droog en daardoor was zelfs de ijselijk koude Koningsnacht een groot succes. Gewoon jezelf warm dansen dachten de bezoekers. De musici die normaal onze maandag Jazz Sessie tot een swingende boel maken stonden nu onwijs te funken en vet te grooven op zeer herkenbare hits. Het mag wel eens gezegd: onze burgemeester zal wel trots zijn op zijn stad (optimaal multiculti met zijn 180 verschillende nationaliteiten) en in elk geval op zijn buurtje. Want op het hele Amstelveld is beide dagen geen kwaad woord gevallen. De stemming was top. Het ging er gemoedelijk en toch zeer feestelijk aan toe en dat is heel veel waard in deze tijd.

Tot snel bij Nel!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.