Reserveren


Een beperkt aantal van onze tafels is online te reserveren. U kunt ook altijd nog even bellen

Recensies

KINGSNIGHT AND KINGSDAY!

KINGSNIGHT AND KINGSDAY!

Alleen al vanwege Koningsnacht en -dag wil je dat het Huis van Oranje blijft bestaan. Toch? De stad kleurt Oranje en het fijnste feest terrein is weer het Amstelveld. Met op Koningsnacht De Royal NeL Session: funky jazzy grooves van Merel Koman, Daan Herweg, Laurens Priem, Nick Kamphuis en Cyril Directie in de basis, maar daarnaast nog een hele stoet top musici voor een topavond. Zoals elk jaar trouwens. De dag erna kun je na een rondje over de kindermarkt (stapeltje muntjes mee!) je kater wegdrinken bij het podium, waar meerdere dj’s acte de presence geven en uiteindelijk Dennis van der Geest het feest vervolmaakt! Like de facebook pagina van Kingsday Amstelveld en bekijk meteen even de line up om alvast in de stemming te komen.

Tot snel bij Nel!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.