Reserveren


Een beperkt aantal van onze tafels is online te reserveren. U kunt ook altijd nog even bellen

Recensies

Het is lente, dus vanaf maandag 17 april gaan we weer vanaf 10.00 open!

Het is lente, dus vanaf maandag 17 april gaan we weer vanaf 10.00 open!

De kaart is al sinds begin deze maand op de lente ingesteld. Er wordt vanaf nu meer witbier en meer roséwijn ingeslagen. En onze openingstijden zijn vanaf 17 april ook weer zomers. Fijn voor een krantje met een kopje koffie in de zon, zeker nu de blaadjes van onze bomen (Kaukasische Vleugelnootbomen, jawel) nog niet helemaal volgroeid zijn. Misschien is dit wel de gelegenheid bij uitstek om de aandacht te vestigen op onze nieuwe aanwinst in de taarten sector: naast de Appelschnitt van Pattiserie Kuyt is er de onweerstaanbare carrot cake van Homemade by a Deer. Dat stop je niet zo maar even in je holle kies, daar moet je lang(zaam) van genieten.

Tot snel bij Nel!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.